Termeni si conditii


Politica de livrare

Toate produsele missely.ro se vor livra destinatarului prin servicii de curier rapid în 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii in Romania, iar local in intervalul orar ales. Destinatarul va primi o notificare în momentul procesării comenzii, urmând a fi sunat de către serviciile de curierat în legătură cu informații despre statusul comenzii, timpul de livrare. 

Politica de returnare 

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Floria Missely se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denunțare și retur:

  1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare. În consecință, florile si dulciurile nu se pot returna, jucăriile, vazele și coșurile, da. 
  2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: jud. Maramureș, loc, Baia Mare, str. Bobalna nr. 18, prin orice curier doriți.
  3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre www.missely.ro.
  4. În colet se vor afla toate documentele primite inițial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoana care a inițiat și plătit comanda, care notifică denunțarea contractului și solicită returnarea sumei platite, indicând contul și banca unde se vor returna banii. 
  5. Coletul trebuie trimis la sediul missely.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
  6. Suma platită va fi rambursată integral în 14 zile calendaristice de la primirea notificării de retragere.

    În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. Clientul trebuie sa ne anunțe prin mail, posta, telefon, SMS, verbal etc.

Politica de anulare

Anularea produselor missely.ro poate fi realizată până la livrarea comenzii efective de către compania de curierat. Acest lucru trebuie făcut de către inițiatorul comenzii prin mijloacele de comunicare existente : mail, poștă, telefon, SMS, verbal.