Povestea noastră


Totul a început în 2010, când din dragoste pentru flori am decis să deschidem o mică florărie care să ofere clieților noștri aranjamente deosebite. Odată cu trecerea anilor, această mică florărie s-a dezvoltat, aducând fericire și căldură clienților prin culoarea florilor, modelele minunate și fiecare aranjament în parte. Ne bucurăm atunci când vedem clienți mulțumiți de produsele și serviciile noastre și facem tot ceea ce este necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Misiunea noastră

Vrem ca prin aranjamentele pe care le realizăm să participăm la succesul afacerii clienților, la succesul fiecărui eveniment, să aducem o stare de bine celor care zi de zi merg la birou, prin culorile superbe, prospețimea florilor și de asemenea, să dăm un plus de valoare locuințelor.

Prin fiecare aranjament floral, prin munca noastră și pasiunea pentru această activitate, ne dorim ca toți cei care beneficiază de serviciile și produsele noastre să se bucure de cele mai bune rezultate.

 

FLORI ȘI BUCHETE

ARANJAMENTE FLORALE

Dacă ați uitat complet că este ziua de naștere a unui prieten, e 8 Martie, Valentine’s Day și nu ați avut timp să mergeți la o florărie, sau este o ocazie specială și aveți nevoie de un aranjament  floral deosebit, la MISSELY aceste probleme se vor rezolva ușor și rapid. Astfel, noi ne vom ocupa de toate detaliile, iar comanda va fi livrată la adresa stabilită.

Fiecare buchet este realizat cu atenție și cu mult drag, pentru ca toți cei care îl vor primi să simtă iubirea și prețuirea prietenilor.

Realizăm aranjamente florale calde, frumoase, înfășurate elegant și livrate într-o locație la alegere.

PLANTE CU FLORI

Spectacolul pe care îl oferă natura este imposibil de ignorat și cu greu găsești o persoană care să ridice indiferent din umeri când se află într-o grădină plină cu flori multicolore. Plantele cu flori sunt cel mai frumos mod de a schimba design-ul unui spațiu și de a te bucura de culorile și prospețimea naturii oferite prin flori. Aceste frumuseți vor da un anume stil și o culoare în grădina ta și de asemenea vor aduce natura mai aproape atunci când decizi ca aranjamentele să fie făcute cu flori la ghiveci.
Indiferent de modul în care înfloresc, de culorile pe care le au, plantele cu flori oferă un tablou deosebit fiecărui spațiu în care se află.

PLANTE ORNAMENTALE

Oferă un design aparte fiecărui spațiu folosind plante ornamentale. Potrivite atât pentru exerior cât și pentru interior, plantele ornamentale vor aduce la viață biroul tău, camera de zi, dormitorul, gărdina, sau orice alt loc unde vei dori să le așezi.

Poți crea un mediu relaxant pentru echipa ta și poți da viață biroului prin simplul mod de aranjare a diverselor plante ornamentale.

De asemenea, dacă ești o persoană care de multe ori uită să îngrijească plantele din birou sau din locuință, plantele ornamentale au diverse avantaje, nu necesită așa de multă atenție, viața lor este mai lungă, iar neacordarea atenției nu crează daune semnificative.

CADOURI/DULCIURI

Surprinde plăcut persoanele dragi cu cadouri deosebite. Ocazii speciale sunt mereu, iar pentru astfel de momente ne-am gândit că florile însoțite de un cadou vor fi o surpriză plăcută. Alege cadoul care cu siguranță va da valoare gestului frumos și va aduce bucurie și zâmbet.

Ai intrebari? Ia legatura cu noi | CONTACT