Cum cumpar?


1. Alege buchetul dorit
Daca stii exact ce buchet de flori doresti sa cumperi, il poti alege din categoriile afisate pe prima pagina a site-ului, in meniul din partea de sus.

Dupa ce ai ales buchetul de flori, da click pe imagimea buchetului pentru a accesa pagina produsului unde vei afla mai multe detalii despre copmpozitie si ce alte elemente mai poti adauga la comanda. Daca vrei sa eviti acest pas da click direct pe butonul “Adauga in cos”.

2. Vizualizarea produselor din cosul de cumparaturi
Dupa selectarea buchetului dorit, poti accesa pagina cosului de cumparaturi in doua modalitati:

  • din meniu (unde esti informat si cate produse ai in cos)
  • din pagina produsului;

 

Asigura-te ca ai introdus produsele dorite, in cantitatile dorite. Dupa ce ai facut modificarile necesare (daca este cazul), apasa butonul “ACTUALIZEAZA COSUL”.
Daca nu sunt modificari apasa direct buronul “CONTINUĂ CU FINALIZAREA COMENZII”

3. Completeaza datele de livrare
Dupa ce ai ales produsele dorite si ai actualizat cosul de cumparaturi, se va afisa pagina Plata.

Pasul 1 – Completeaza datele tale (expeditor) – daca ai deja cont pe site-ul nostru, informatiile tale se vor completa automat (ATENTIE! Asigura-te ca datele introduse in contul de client sunt reale!)
– alege modalitatea de facturare a comenzii; pentru persoanele juridice/PFA/II/IF se va deschide automat un formular in care trebuie completate cu atentie datele de identificare.

 

Pasul 2 – Completeaza detaliile livrarii

– completeaza adresa de livrare a cadoului
– ai optiunea de a primi gratuit o felicitare personalizata cu mesajul trimis de tine; daca doresti sa transmiti un mesaj, bifeaza casuta “Doresc felicitare personalizata cu mesajul meu (gratuit)”; scrie mesajul care vrei sa apara pe felicitare si apoi semneaza-te; daca preferi ca livrarea sa fie anonima, poti scrie Anonim la Semnatura sau in campul Observatii, pe care il gasesti mai jos.
– alege data si intervalul orar in care doresti sa livram comanda;
– in campul Observatii poti trece orice informatii suplimentare doresti pentru comanda.

Pasul 3 – Selecteaza metoda de plata

Poti alege sa platesti prin intermediul a 2 metode: card sau transfer bancar.

Pasul 4 – Plaseaza comanda
Pentru o livrare de succes este nevoie ca datele pe care le introduci in formularul de comanda sa fie date reale si corecte. Noi garantam livrarea florilor in cele mai bune conditii, prin curieri seriosi si plini de entuziasm.
Dupa ce ai ales modalitatea de plata nu uita sa bifezi ca ai citit si esti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. In ultimul chenar din pagina aveti sumarul comenzii si totalul de plata. Verifica inca o data toate informatiile completate pentru a evita eventualele erori si pentru a te asigura ca este comanda pe care o doresti, apoi click pe butonul “CONTINUĂ LA MOBILPAY” sau “PLASEAZĂ COMANDA“, in functie de metoda de plata aleasa.

GATA! Comanda ta e in mainile noastre!

Ai intrebari? Ia legatura cu noi | CONTACT